Rouwvervoer
Op de dag van de uitvaart kan de overledene op verschillende manieren naar de laatste rustplaats worden vervoerd. Meestal gebeurt dit met een rouwauto. Wij beschikken over  eigen rouw-en volgauto’s in de kleuren grijs, wit en zwart.

 

Koets met paarden, motor of uitvaartbus
Wellicht is een traditionele rouwauto niet in lijn met de levensstijl van de overledene of de nabestaanden. Misschien kiest u liever voor een rouwkoets, een uitvaartbus of een oldtimer. En voor een motorrijder is een Harley Davidson wellicht een passend voertuig voor een laatste rit. Wij regelen dit graag. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Eigen vervoer
U kunt er ook voor kiezen om uw eigen vervoer in te zetten. In principe zijn er geen wettelijke beperkingen voor vervoermiddel en vervoerwijze. Mits men zich aan de gemeentelijke verordeningen houdt. Zo kan bijvoorbeeld een vrachtwagenchauffeur voor zijn laatste rit naar de begraafplaats of het crematorium in zijn eigen truck worden vervoerd.

 

Volgauto´s
Voor nabestaanden is het prettig gebruik te maken van een volgauto. Op de dag van de uitvaart is het goed om niet bezig te zijn met het verkeer en het kunnen volgen van de rouwauto, maar om de gedachte te houden bij de overledene. Onze chauffeurs zijn opgeleid om datgene te brengen wat van hen wordt verwacht: respectvol, kwalitatief hoogstaand vervoer.

 

 

Uitvaartverzorging Pieter Dekker - Dag en nacht bereikbaar - Telefoon: 072 - 512 2614