Door de groeiende vraag naar goedkope uitvaarten hebben wij enkele jaren geleden Budget Alkmaar opgericht. Budget uitvaart Alkmaar is een kleine zelfstandige uitvaartonderneming en onderdeel van Uitvaartverzorging Pieter Dekker.
 
Voor wie is budget uitvaart bedoeld?
Budget Uitvaarten zijn er in principe voor iedereen. Doordat de kosten voor een
uitvaart de laatste jaren enorm gestegen zijn en er mensen zijn die worden geconfronteerd met het overlijden van een dierbare en juist op dat moment niet de middelen hebben om een dure uitvaart te betalen. Ook zijn er mensen die geen nabestaanden hebben en liever zo eenvoudig mogelijk, maar toch op een nette en respectvolle manier hun uitvaart willen laten verzorgen. Andere mensen zeggen: 'Doe het maar zo goedkoop mogelijk, dan zadel ik mijn nabestaanden niet op met hoge kosten.’ Ook voor die mensen is een budget uitvaart een ware uitkomst.
De "budget-uitvaart" bestaat uit een zeer scherp aantal prijspakketten met alle componenten die noodzakelijk zijn voor een uitvaart. Toch hoeft de keuze voor een budget-uitvaart niet te betekenen dat u een kale, uitgeklede uitvaart tegemoet kunt zien. De begeleiding is, zoals u van ons gewend bent, zorgvuldig, persoonlijk en betrouwbaar. Het verschil in de uitvoering van de uitvaart is dus niet zichtbaar. Ons uitgangspunt hierbij is een `kwaliteits uitvaart voor een budgetprijs´! Het is de bedoeling dat u, ook bij de keuze voor een "budget-uitvaart", met een goede herinnering kunt terugkijken op deze belangrijke dag. Op onze site www.budgetuitvaartalkmaar.nl vindt u alle tarieven en informatie.
 
 
 
 

 

Uitvaartverzorging Pieter Dekker - Dag en nacht bereikbaar - Telefoon: 072 - 512 2614