Onze werkwijze

 

Wie zijn wij
Uitvaartverzorging Pieter Dekker is een klein familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Respect, deskundigheid en aandacht zijn voor ons de kernwoorden. Respect voor uw persoonlijkheid, aandacht voor uw wensen en heel deskundig in de uitvoering van uitvaarten. De uitvaartzorg die wij u bieden is geen kant-en-klaar pakket, maar een uitvaart verzorgd tot in de puntjes en op maat.

 

Onze werkwijze
Afscheid nemen en een uitvaart regelen is een ingrijpende gebeurtenis. Wij begeleiden u met persoonlijke aandacht in de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart. Wij helpen de nabestaanden bij het maken van keuzes door in alle rust informatie, advies en steun te verlenen in deze periode van verdriet.

 

Eén contactpersoon
Tijdens het gehele traject van de uitvaart wordt u begeleid door één van onze, gediplomeerde, ervaren en betrokken medewerkers. Omdat u één contactpersoon heeft deze periode gaan dossiers nooit over van de ene naar de andere persoon, dit verhoogt de kwaliteit van de uitvaart.

 

Persoonlijke invulling
Op het gebied van uitvaartverzorging is veel mogelijk. Vanuit betrokkenheid en persoonlijke aandacht verzorgen wij iedere uitvaart op maat. Een persoonlijke invulling die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden.

 

Passend afscheid
Onze werkwijze moet ervoor zorgen dat u na afloop – ondanks het verdriet – met een goed gevoel kunt terugkijken op de uitvaart. Want de uitvaart moet niet alleen passen bij de overledene, maar ook een goede herinnering worden voor de nabestaanden.

 

 ‘Een mooie uitvaart houdt dierbare herinneringen levend’

 

Uitvaartverzorging Pieter Dekker - Dag en nacht bereikbaar - Telefoon: 072 - 512 2614